Marianne Carus, who started Cricker(蟋蟀)magazine in1973 and served as Editor-in-Chief(总主编)until 2012

B

Marianne Carus, who started Cricker(蟋蟀)magazine in1973 and served as Editor-in-Chief(总主编)until 2012, died on March 3 at the age of 92 this year.
Marianne believed that "only the best of the best is good enough for the young. "In Cicket, children would find wonderful stories with beautiful art, and be encouraged by ideas in the humanities and sciences. Marianne looked for stories from around the world to awaken admiration for different peoples and cultures. Most important, Cricker would never talk down to children.
Marianne knew that children were filled with fun, and she wanted Cricket to be, too — "humor from the heart that makes
you laugh out loud. "And so. she named her literary magazines after a funny group of bugs(虫子), such as Lady bung and Spider.
Over the years. Cricket has been read by millions of children and given many writers and artists their start Marianne kept a special box of "love letters" to the magazine. She treasured these letters from Cricket readers, including long-ago readers. They told her that their interest in reading had begun with Cricket.
__▲ She considered other names, such as Troubadour or Taliesin, the singers and storytellers of old who traveled from one place to another to share their songs and stories. Then. one night, she was reading Isaac Bashevi Singer's memoir(回忆录)A Day of Pleasure. about his childhood in Warsaw. In it he wrote∶There was a stove in Shosha's apartment behind which there lived a cricket. It chirped the nights through all winter long I imagined the cricket was telling a story that would never end. "That's exactly what Marianne wanted her children's magazine to do—to tell stories that would never end! So the name Cricker became her best choice.
Thank you for everything, Marianne. May the stories, and the laughter, never end!
34. Cricker is a magazine most probably for _________________.
A. writer B. children C. artists D teachers
答案】B
解析】细节理解题。结合文章第二段, "In Cricket, children would find wonderful stories 故选 B。
35. According to the passage, Marianne _________________.
A. made an effort to find the best stories
B raised many bugs as her pets
C. replied to long-ago Cricket readers
D. started Cricket 39 years ago
答案】A
解析】细节理解题。结合文章第二段, "Marianne looked for stories from around the world to awaken admiration for different peoples and cultures. "可知她寻找全世界的优秀文章, 故 A 对。结合文章第三段, "she named her literary magazines after a funny group of bugs(虫子), such as Ladybug and Spider. "可知她︾用虫子命名杂志, 而不◤是饲养虫子, 故 B 错误。
结合文章第四段, 可知她ㄨ只是"kept"保留并"treasured"珍藏信件, 并没有提〇及回复, 因此C错误。结合→文章第一段, 可知杂志始于 1973 年, 48 年前, 故 D 错误。
36. Which of the following can be the best to fill in" ___▲____"in Paragraph 5?
A. How was the life of crickets
B. When was the magazine Cricket born?
C. What did Marianne think of crickets?
D. Why did Marianne name her magazine Cricker?
答案】D
解析】主旨大意题。根据文章◥第五段内容, 主要讲了给杂志起名为蟋蟀的原因。
37. The best title for the passage can probably be _____________.
A. The Life of a Cricket  B. Admiration for Different Cultures
C. Best Stories for the Young  D. Achievements in Marianne 's Life
答案】D
解析】主旨大意题。根据文章内容㊣, 主要讲了 Marianne 最大的成就, "蟋蟀"杂志。

留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码: