As 13-year-old Sadie Feingold for her Jewish coming-of-age ceremony this year, she had one goal in

二、阅读理解
A
   As 13-year-old Sadie Feingold for her Jewish coming-of-age ceremony this year, she had one goal in mind: to raise awareness of children’s mental health struggles.
She said she was inspired to focus on this topic because of her own previous struggles with mental health. “People don’t really talk about mental health as they do with physical health,” Feingold said. “I think that some people feel like it’s not important.”
So, she did some research and read a piece in The New York Times that reported how a proper amount of exercise in adolescents can raise their levels of endorphin (a chemical produced in the brain that reduces the feeling of pain), and in turn, help improve their mental health. Then, Feingold came up with a plan: she would host an exercise class for local teens and families, and raise money to support the North Shore Child and Family Guidance Center in Roslyn Heights, a mental health agency that treats children and families.
She invited family, friends and others to gather in the parking lot of the community (社区) building in Port Washington, and on Sept.13, about 35 kids, teens and adults participates in the 45-minute class of individual exercises, led by a fitness instructor they knew.
She took donations at the class to support the Guidance Center and encouraged those who couldn’t attend to dance as well. Her efforts raised nearly $2,000. Regina Barros-Rivera, associate executive director at Guidance Center, said an effort like this one promoted “positive change” adolescents needed. “Energy creates energy. Talking an action creates a change. And this young lady has created something-not only just that the exercise is good for you, it’s more that she’s creating, and she’s bringing.”
41.What led to Feingold’s idea of holding an exercise class?
A.Her Jewish coming-of-age ceremony this year.
B.Her struggles against mental health at a young age.
C.Her increasing awareness of building up children’s physical health.
D.Her knowing about the connection between mental health and exercise.
42.What can we know about Feingold’s class?
A.Money was collected for the Guidance Center.
B.The class was held in the community fitness center.
C.The instructors were invited by The New York Times.
D.Individual exercises were led by a mental health agent..
43.What do Regina Barros-Rivera’s words indicate?
A.What Feingold has done is very beneficial.
B.Feingold proves to be creative and energetic.
C.More physical exercise is needed for adolescents.
D.Adolescents should make healthy adjustments to change.
41.D 42.A  43.A
【分析】
这□是一篇记叙文。主要描述了13岁的Sadie Feingold如何实现她关于提高对儿童心理健康问题的╱认识的想法。她专注于这↓个主题是因为她自己曾经的经历,为了达到目的,她做了很多研究,并且在社区举办了课程,募捐了2000美元。
41.
细节理解题。根据第三段第一句“she did some research and read a piece in The New York Times that reported how a proper amount of exercise in adolescents can raise their levels of endorphin (a chemical produced in the brain that reduces the feeling of pain), and in turn, help improve their mental health. (她做了一些研究,并读了《纽约时报》上的一篇文章,报道了青少年适量的运动如何提高内啡肽(大脑中产生的一种化学々物质,可以减少疼痛感)的水平,进而帮助改善他们的心☉理健康)”可知,Feingold了解了运动与心理健康的关系之后,有了举办运动课程的想法,因此D项符合文意。故选D项。
42.
细节理解题。根据第四段“She invited family, friends and others to gather in the parking lot of the community (社区) building in Port Washington, and on Sept.13, about 35 kids, teens and adults participates in the 45-minute class of individual exercises, led by a fitness instructor they knew.(她邀请家人、朋友和其他人聚集在华盛顿港社区大楼→的停车场,在9月13日那天,大约35名儿童、青少年和成年人参加了由他们认识的Ψ健身教练带领的45分钟的个人健身课程)”可知,健身课程是在停车场举办,只有一位健身教练,并且不是纽约时报邀请来的。根据最后一段第一句“She took donations at the class to support the Guidance Center.(她用课堂上接受的捐款来支持指导中心)”可知,课堂上募捐的ζ资金去向是Guidance Center。故选A项。
43.
推理判断题。根据文章最后一句◆话“Energy creates energy. Talking an action creates a change. And this young lady has created something-not only just that the exercise is good for you, it’s more that she’s creating, and she’s bringing.(能量产生能量。行动会带来改变。这位◎年轻的女士创造了一些东西——不仅∑ 仅是锻炼对你有好处,更多的是她正在创造的、她△带来的东西)”可知,Regina Barros-Rivera非常认可Feingold的行为,认为她的行为是积极并有益的。故选A项。
 
 
留言与】评论◎(共有 0 条评论)
   
验证码: